Úno 12, 2013

Posted by in Velký výklad karet | 0 Comments

Dobrý den.Posílám slíbený výklad z karet.Nejdříve napíšu pár slov k vám a k tomu jak vás vnímá vaše okolí a po té rozeberu jednotlivé části vašeho života.

Karty vás ukazují jako spolehlivou, věrnou, milou a přátelskou ženu která si sama sebe váží a má zdravé sebevědomí.Podle karet si velmi přejete prožít krásnou lásku a potkat muže na celý život.Ve výkladu se ukazuje touha po tom zakotvit s někým již navždy ve vztahu kde si budete vzájemně moci věřit a budete si oporou.

Karty říkají že pravou lásku v životě mít budete , půjde o někoho trošku  mladšího nebo duševně hodně nezávislého svěžího a bezstarostného, někoho koho příliš neznáte.Váš vztah bude hodně založený na duševní blízkosti a také upřímnost.Podle výkladu to bude pro vás ten pravý muž se kterým zůstanete.

Ve vaší minulosti se mi ukazuje muž, se kterým bych řekla že váš vztah byl docela i harmonický i štatsný,ale nejspíše vás zklamal s jinou ženou nebo nyní s jinou ženou již je.

S tím svou budoucnost již nespojíte.

Rozbor vztahu s Lumírem

Karty na vaší straně výkladu ukazují že byste se ráda s Lumírem sblížila a více ho poznala.Podle výkladu se mi ukazuje vzájemný kontakt pomocí dopisování.

Karty říkají že si vzájemně rozumíte.

Podvědomě- jde o přecházející náklonnost a vztah.

Do budoucnosti se ukazují změny mezi vámi a to že  se váš vztah bude rozvíjet spíše jako přátelský a dočasný.

ON-

Lumír vás vnímá jako milou ženu.Přitahujete ho ,ale také vás rozděluje to že nemá ještě úplně dořešenou svou minulost .

Podle výkladu jste na něj také velmi zapůsobila a cítí se s vámi dobře.

Podvědomě- on stále ještě neví co chce a co bude.nechává věci plynout.

Do budoucnosti se z jeho strany ukazuje náklonnost a to že bude příjemný společník,ale spíše přítel než milenec.

Krátkodobá budoucnost– Karty ukazují na odcizení a to že každý půjdete trochu jinou cestou.Podle výkladu spolu spíše nebudete .Zůstanete takovými vzdálenějšímu přáteli.

Dlouhodobá budoucnost – Karta naznačují že přáteli budete, občas se kontaktujete,ale ani v dlouhodobé budoucnosti z toho nebude vážné partnerství.

Ve vašem životě se ukazuje nová láska- s jiným mužem.

Práce-

Podle výkladu vás vaše zaměstnání baví, je trochu hektické.Karty ukazují na spojení s obchodem či cizinou, též může jít o zahraniční firmu.

Podle výkladu jste v tomto zaměstnání již delší čas a trošku přemýšlíte o změně.Karty ukazují že v další budoucnosti se budete rozhodovat o tom jestli nezkusit něco trochu klidnějšího co by vás nestálo tolik energije.

Ukazuje se rozhodování a zajímavá příležitost která se vám v dalším období naskytne.

Podle výkladu budete vážně o změně uvažovat.

Celkově karty říkají že vaše práce vás bude v další budoucnosti bavit a i když se rozhodnete zůstat tak se stane více poklidnou, nebo vy sama jí budete vnímat klidněji.

Peníze-

Karty ukazují na dostatečný stálý příjem kterým dokážete plnohodnotně zajistit chod vaší domácnosti.Podle výkladu vás nyní netrápí žádné větší dluhy či finanční problémy.

Do budoucnosti se ani starosti neukazují a tak se nemusíte ničeho obavát.

Co se přijmu týká tak karty říkají že bude dlouhodobý a dostačující vaším potřebám.

Zdraví-

Karty naznačují že po zdravotní stránce jste stále mladá a zdravá žena která o sebe pečuje.Ukazuje se i mladický vzhled a to že se dožijete velmi pěkného věku.

Co se potíží týká tak karty varují do budoucna před náhlými příhodami a především úrazy.

Podle výkladu je dobré žít poklidnějším životem a vyhnout se stresu a činnosti s tím spojenou.

Celkově to působí špatně na kohokoliv a i na vás.

V minulosti se mi ukazují nějaké dlouhodobější problémy spojené i s pobytem v nemocnici ale také že už je nyní vše opět v pořádku.

Rok 2012-

Následující rok pro vás bude trošku rokem rozhodování, ukazují se chvíle dobré i ty trochu složitější.ale celkově vás posune dál.

Karty ukazují že navážete dlouhodobější vztah který vám dá mnoho pozitivního a vy díky němu budete štastnější.

Závěrem přeji hodně štěstíčka.

Chcete udělat podobný výklad?