Ukázky a typy výkladu karet


Na této stránce naleznete vysvětlení jednotlivých typů výkladů karet, které dělám. Kliknutím najedete na vysvětlení vybraného výkladu.

Velká tabule

Výklad z karet – velká tabule je vhodný pro všechny z vás kteří mají zájem nahlédnout do bližší budoucnosti do všech stránek vašeho života. Věštba popisuje vaši budoucnost asi na 1-2 stránky. Nelze říct obecně protože někoho toho čeká více, někoho v dané období méně. Tento výklad karet rozebírá oblast vztahů, peněz, práce, zdraví… Zkrátka to co vás asi čeká v období 1-2 let.

Věštba se zabývá převážně přítomností a budoucností a rozebírá dané oblasti spíše povrchně. Máte-li zájem o hlubší výklad, je lepší využít přímo rozboru na dané téma. Například při výkladech na vztah je to malý či velký rozbor vztahů. Při výkladech na práci je to malý či velký rozbor práce atd.

K výkladu Velká tabule potřebuji znát vaše jméno, datum narození + to samé u partnera a osob na které se chcete zeptat. Fotečky a doplňující otázky k výkladu karet jsou vítané. Velkou tabuli není vhodné vykládat častěji než 1-2 krát za rok.

nahoru

Výklad na vztah

Máte problémy s láskou? Ať již s konkrétním partnerem nebo jste nyní sama/sám a zajímá vás co vás čeká, neváhejte a objednejte si výklad na vztahy. Jako všude, i ve vztazích jsou problémy menší a větší. A proto můžete vybírat mezi malým a velkým výkladem, podle toho, kolik se o svém milostném či rodinném životě chcete dozvědět.

Abyste věděly/i, jak který výklad na vztah vypadá, rozepíšu je níže podrobněji.

nahoru

Malý výklad na vztahy

Malý výklad na vztahy je vhodný pro ty z vás kteří se zajímají o problém mezi jím a daným partnerem. Nahlédne do vztahu a ukáže vám:

  • Co k sobě kdo cítí
  • Jak vás vnímá vaše láska podvědomě
  • Co se bude ve vztahu dít dál

Tento výklad vám řekne tedy vše důležité. Pokud máte problém větší, je lepší zvolit větší výklad na vztahy. Malý výklad karet na vztahy dobře poslouží i jako náhled do budoucna, pokud třeba partnera nemáte a zajímá vás, zda a kdy vás nová láska čeká.

nahoru

Velký výklad na vztahy

Velký výklad z karet na vztahy může mít více podob. Je na vás, z jakých kombinací si zvolíte. Nyní pro vás rozepíši několik možností které pro vás vypracuji za danou cenu. Je možné si k výkladu přikoupit i další možnosti.

  1. První a nejčastěji vámi volená verze velkého výkladu na vztahy je případ kdy máte zájem o rozbor vztahu s daným partnerem + náhled do budoucnosti. Co s vámi bude po milostné stránce dál nehledě na vašeho partnera.
  2. Druhou možností je vypracování hlubšího výkladu vašeho konkrétného vztahu. Výklad rozebere vztah hlouběji, poradí co děláte špatně a co by se dalo zlepšit. Ukáže nám co cítí partner a jak se zachová v další budoucnosti. Zkrátka, je nejlepší pro ty z vás kteří chtějí skutečně nahlédnout do vašeho vztahu.
  3. Třetí také velmi obvyklou verzí velkého výkladu je rozbor trojúhelníkových vztahů. V ceně tohoto výkladu je rozbor vašeho vztahu s mužem/ženou a vašeho vztahu s jiným partnerem. Tato verze vám pomůže nezávisle porovnat oba vztahy, abyste například při nucené volbě jednoho z nich neudělal/a osudovou chybu. Třetí verze je vhodná i pro ty z vás kteří jsou naopak zrazení partnerem. Výklad karet rozebere vztah s vaším partnerem a nahlédne i na vztah vašeho partnera s milencem či milenkou.
  4. U velkého výkladu se občas sejde i více vztah0, například jsou-li ve hře dva milenecké páry. Potom je cena vyšší. Ale i tak je možné pro vás tento výklad vypracovat.

Na závěr, Velký výklad karet je vhodný nejen pro partnerské vztahy. Dá se vypracovat pro vztahy mezi jakýmikoliv lidmi. Pomůže tedy třeba i při problémech mezi členy rodiny a podobně.

Tip: Pokud máte zájem o velký výklad na vztahy, tak pouze připomínám, že nezahrnuje všechny vaše vztahy. Při objednávce je potřeba si ujasnit o jaké vztahy se zajímáte.

nahoru

Výklad karet – nová láska

využijte nabídky výkladu na novou lásku kterou nosíte v srdíčku a rádi byste věděli co vás s ní čeká dále.
Karty poradí jakým směrem pokračovat a také ukáží co k vám vaše druhá polovička cítí.

Výklad karet dvojplamen

-máte pocit že vás to k někomu táhne a nevíte proč.Cítíte to oba stejně..jste si souzeni ?Budete spolu v tomto životě ?J eto ten pravý?Pravá?
Pokud byste rádi znaly tyto odpovědi pak je tu pro vás nový výklad karet dvojplamen který ukáže na síly pusobíci mezi vámi.

nahoru

Příští rok měsíc po měsíci

Patříte k těm co mají rádi přehled a ne jen obecné řeči .Pak je tu pro vás tento nový výklad který rozebírá vaší budoucnost měsíc po měsíci.
Výklad zahrnuje všechny oblasti na dobu jednoho roku. Cena je 1500kč.

Otěhotnění

Už dlouho sníte o miminku.Zajímá vás co bude dál?Jak jít vašemu snu naproti?
Pak je tu pro vás nový výklad zaměřený na početí a těhotensví.
Výklad jsem propojila i s vaším karmickým zatížením ,které je třeba vyčistit nebot někdy početí brání.

Zlomené srdce

Nový výklad karet je pro všechny ty co k nim osud nebyl zrovna přívětivý.Milujete někoho kdo vaší lásku neopětuje ?A chcete vědět co vás čeká..co čeká jeho..a jestli svuj postoj změní a uvědomí si o co přichází když vás odmítá.
Pak je tu pro vás nový výklad který vám pomuže získat novou šanci a nebo aspon najít trochu klidu v duši

nahoru

Rodinný výklad /děti

Máte rodinu a zajímavá vás co čeká vás ..partnera..vaše děti.Pak je tu pro vás nový rodinný výklad který ukáže nejden váš osud ,ale i osud vaší rodiny a dětí.
Výklad je dělaný formou otázek..kterých muže být 15-20..následně je rozeberu .
Záleží na vás kolik osob do výkladu zahrnete..Dá se použít i pro přátelé. a širší rodinu.
Je třeba uvést jména a nejlépe i data osob na které se ptáte.
Malý rodinný výklad 5-10 otázek k rozebrání
Velký rodinný výklad 10-20otázek k rozebrání

Minulé životy

Výklad na minulé životy je velmi zajímavým a tajemným výkladem. Jeden z nejoblíbenějších výkladů vůbec. Někdo na minulé životy nevěří. Já ano. Karty nám pomáhají do nich nahlédnout.

K výkladu z karet na vaše minulé životy potřebuji znát vaše jméno a datum narození. Je dobré, pokud mi zašlete k výkladu fotečku. V případě zájmu se mohu zaměřit na minulé životy s nějakou určitou osobou. Potom potřebuji znát jméno a datum narození i u této osoby. Stejně jako u ostatních výkladů mohu udělat malý či velký výklad na minulé životy.

Co je obsahem tohoto výkladu karet? Již samotný název mluví za vše. Tento výklad nám ukáže co s vaší duší bylo v minulosti – vysvětlí proč k někomu cítíte to co cítíte. Není náhoda, že některé lidi milujeme hned po prvním setkání a druhé nemůžeme vystát. Nedokážete se vzdát vztahu, který vás od počátku pouze zklamává? Často je příčina právě zde – v daleké vzdálené minulosti… v temné karmě, která visí nad vámi a vaší láskou.

Výklad karet na minulé životy přinese světlo do nepochopených vztahů vašeho života nebo jen uspokojí vaší zvědavost.

nahoru

Výklad na otázku

Mnozí z vás zaměňují složitý problém s jednoduchým výkladem na otázku. Výklad na otázku nám dá odpověd velikosti asi 1-2 vět. Neptejte se tedy na věci které je potřeba rozebrat. Například tedy vztahové záležitosti.

Příklad pro nevhodný výklad – Budeme s partnerem štastni?

Příklad vhodný – Budu mít dost peněz na svatbu mé dcery?

I k vyložení karet na jednu otázku prosím o zaslání vašeho jména a data narození.

nahoru

Jednoduchý kříž

Výklad karet – jednoduchý kříž je ideální pro analýzy určitých problémů, kterým je při výkladu z karet věnovat více času než při výkladu na jednu otázku. Jde například o rozbory pracovní, finanční, rozbory vašich plánů. (třeba na průběh večírku, sepsání důležité smlouvy či koupě bytu.

K věštění pomocí jednoduchého kříže potřebuji znát váš dotaz, vaše jméno a datum narození. Fotečku vítám.

nahoru

Velký výklad na budoucnost

Jeden z největších karetních výkladů. Krok za krokem popíše co se stalo, co se děje a co se bude dít během 3-5 let.

Výklad je zaměřen na vaše vztahy, finanční situaci, pracovní situaci, na váš rodinný život. K vyvěštění velkého výkladu na budoucnost potřebuji znát vaše jméno a datum narození. To samé u partnera a osob, kterých se váš výklad týká a na které se mám zaměřit.

Při tomto výkladu nahlédnu i do životních cest vašich dětí. K výkladu můžete zaslat otázky – zeptat se karet na to co by vás zajímalo konkrétněji. Tyto otázky pište předem, neboť druhý den si již rozložení karet nepamatuji a mohla bych je zaměnit za výklad, který jsem dělala někomu jinému. Proto se raději ptejte dopředu.

Výhodou výkladu je, že se v jeho rámci mohu podívat i na budoucnost 2-3 vašich blízkých – tedy podívám se co čeká vaši rodinu (děti).

Ideální pro ty z vás, kteří potřebují nahlédnout do budoucnosti blízké i trochu vzdálenější.

Tento výklad karet je pro mě časově jeden z nejnáročnějších, proto jej zasílám na rozdíl od jiných výkladů až do 4 dní po zaplacení.

nahoru

Velký výklad na 1 rok

V podstatě to samé jako předchozí výklad na budoucnost, ale soustředí se hlavně na události, které vás čekají během následujících 365 dní.

Stejně jako u výkladu na budoucnost se podívám i na vaše blízké – rodinu, děti …